Lattice / APOLLO Architects & Associates

first_imgArchDaily CopyHouses•Tokyo, Japan CopyAbout this officeAPOLLO Architects & AssociatesOfficeFollowProductConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesTokyoHousesJapanPublished on July 02, 2013Cite: “Lattice / APOLLO Architects & Associates” 02 Jul 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorGlassMitrexSolar PanelsPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodPanel Façade SystemSealantsAGROB BUCHTALHow To Benefit From Ceramic Tiles With Hytect SurfaceSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Q-ClassFacade SystemsTrimoTrimoterm FTV in the BASE – Backing wallSkylightsVELUX CommercialModular Skylight Ridgelight in Office BuildingDoorsVEKAFront Doors – SOFTLINECurtain WallsRabel Aluminium SystemsMinimal Curtain Wall – Rabel 35000 Slim Super ThermalResidential ApplicationsULMA Architectural SolutionsVentilated Facades on Building in PamplonaDoorsLibartVertical Retracting Doors – Panora ViewAccessories / TV MountsYellow Goat DesignScreens – BlossomMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream “COPY” Save this picture!© Masao Nishikawa+ 34 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/396500/lattice-apollo-architects-and-associates Clipboard Area:  101 m² Area:  101 m² Year Completion year of this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/396500/lattice-apollo-architects-and-associates Clipboard Year:  2013 photographs:  Masao NishikawaPhotographs:  Masao Nishikawa Save this picture!© Masao NishikawaText description provided by the architects. The site is located in a highly populated residential area in eastern Tokyo. The facade of the house for single residents is entirely covered with wooden louvers. In order to ensure a piloti style garage to park a large-sized car in the long and narrow lot, an RC thin rigid frame was employed. Save this picture!© Masao NishikawaThe front and back spaces are loosely connected by the see-through stairs that are located at the center. The upper floor has a stereoscopic composition via a split level with an open ceiling. Sunlight showers down from the penthouse and fills the enclosed small area, and casts deep shadows in the brutal space.Save this picture!SectionProject gallerySee allShow lessArchitecture Film Festival Rotterdam 2013EventThe End of Car CultureArticles Share Lattice / APOLLO Architects & Associates Architects: APOLLO Architects & Associates Area Area of this architecture project Japan Photographs 2013 Year:  Projects Houses “COPY” Lattice / APOLLO Architects & AssociatesSave this projectSaveLattice / APOLLO Architects & Associateslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *